Fokkerij Nieuws.

Wij streven ernaar dat beiden ouderdieren een gedragstest hebben ondergaan, er gezondheids onderzoeken verricht zijn en ze een DNA profiel hebben.
Alle pups krijgen ook een stamboom, een DNA profiel en worden gechipt en geregistreerd.
Verder doen wij er alles aan ze zo goed mogelijk te socialiseren voordat ze naar hun nieuwe baas gaan.
De puppen groeien op met complete vers vleesvoeding.
Wij zullen rond 2018/2019 weer een nestje hebben!

 

 

Op 21 juni heeft Bolle  Dascha www.knabstrupper-von-kobold.de
gedekt. Hiervoor heeft Bolle verschillende onderzoeken moeten laten doen. Hij is Degeneratieve Myliopathie vrij, en zijn beendergestel was perfect!

 

 

Bolle heeft inmiddels prachtige nakomelingen! Deze zijn geboren bij Lia Beek te Ederveen en zijn alweer uitgevlogen! Het was een groot nest.

 

 

Aangezien je een voortplanting nooit kunt plannen is niet Mijke (werd niet loops) maar Leen gedekt door Holland Messi van Le Dobry. Een prachtige verschijning, mooi gebouwd en het aller belangrijkste.....een ontzettende lieverd! Kinderen hingen over hem heen tijdens de testdag bij de VVHH en er waren veel prikkels aanwezig ,hij bleef zo geduldig! Hij kon alles handelen. Super!
Mijke houdt door de verhuizing haar loopsheid op. Leen werd twee maanden te vroeg loops. Tja, dan is de keus snel gemaakt. Door drukke agenda's hadden Leen en Messi in de nacht van woensdag 10 juni op donderdag 11 juni een geslaagde date. De puppen zijn op 9 augustus j.l. geboren. Zie kopje D nest voor meer informatie.