Welkom! Wilkommen! Welcome!

 

 

 

Welkom op onze website! Sinds 1997 ben ik gek op de Hollandse Herder.
Toen kwam namelijk mijn eerste hollander in mijn leven: Cees van het Pullenland, een geweldige hond! Een clown, maar wel een met karakter!


Wij hebben destijds voor dit ras gekozen omdat ze nog zo dicht bij de natuur staan, je ermee kunt sporten en ik vond het leuk als mijn hond mee naar de paarden kon en wij bosritten konden maken.


Nadat Cees ziek was geweest , besloot ik er een hollander bij te nemen om de boel een beetje op te vrolijken. Zo kwam Co van de Molengors in 2004 bij ons wonen op de leeftijd van 8 weken. In 2007 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van Cees.


In 2009 hield ik een dochter van Co, Mijke van de ’s-Gravenschans, die erg succesvol was in de dogdance sport en graag aan behendigheid deed.
Met beiden honden heb ik een poos aan schapenhoeden gedaan. Wegens tijdgebrek lukt dat niet meer. Zoals je kunt lezen is de Hollandse Herder een veelzijdig ras.
Alena heb ik uit mijn eerste eigen gefokte nest aangehouden. En Bolle (uit het 2de nest)woont ook met veel plezier bij ons.
Uit ons laatste nest hebben wij therapiehond Dielke aangehouden.


Ik ben gediplomeerd instructrice en hondengedragstherapeut bij hondenschool Dogs4Care. Door de ziekte van Cees ben ik verschillende opleidingen gaan volgen op het gebied van de natuurlijke geneeswijzen. Sinds 2006 ben ik Bach Bloesemtherapeut en begin 2011 ben ik afgestudeerd bij de Sorag Akademie als diergezondheidsadviseur (o.a. Homeopaat), dit was een HBO opleiding.


Ik wens je veel leesplezier op deze website!

Lieve groeten,

Chantal  Mensink - Oudt

 

 

 

 

 

Onze kennel en alle DNA profielen van de ouder honden en puppen staan geregistreerd bij:

 

 

33580